Search
Drankencentrale Nuelant

 Gratis thuislevering mogelijk  ✔ Levering aan huis op dinsdag & donderdag   Leeggoedterugname   Take-away ook mogelijk!

English
All Categories
  Menu Close

  Others

  View as Grid List
  Sort by
  Display per page
  Picture of PICON AMER LIQUEUR 0,7L

  PICON AMER LIQUEUR 0,7L

  Picon is een bitterlikeur uit Frankrijk uitgevonden door Gaétan Picon. Gaétan, geboren in 1809, kreeg zijn opleiding in de distilleerderij van Aix-en-Provence. Hij vond de Picon uit in 1837 gedurende zijn dienst bij het Franse leger in Algerië. Hij zocht toen zelf naar een medicijn tegen malaria waarmee hij was besmet was geraakt. Het werd een wondermiddel want het werkte. Zijn officieren hadden ook zijn drankje ook ontdekt en hij mocht het produceren voor de Franse troepen. Na zijn legerdienst stichtte hij in Marseille een grote distilleerderij en hernoemde zijn product Amer Picon. 'Amer' betekent 'bitter'. Picon Amer is gemaakt op basis van sinaasappelen, gentiaan en cinchona. Het geeft een bitterzoete smaak en een licht kruidig boeket. Picon kan puur als aperitief gedronken worden en is uitstekend te mixen met bier of witte wijn.
  €18.98
  Picture of PORTO QUINTA DO ESTANHO 10 Y. 75CL

  PORTO QUINTA DO ESTANHO 10 Y. 75CL

  Zoet en krachtige 10 jaar oude portwijn met een dieppaarse kleur. Heel jeugdig boeket. De zuur-zoete combinatie zorgt voor overvloedige aroma’s en de machtige tanninesmaak.
  €18.92
  Picture of PORTO QUINTA DO ESTANHO 1,5L

  PORTO QUINTA DO ESTANHO 1,5L

  Rood en zoetig Aroma’s van bessen en kersen. Deze zoetzachte rode port is erg toegankelijk, met geuren van gedroogd fruit.
  €23.65
  Picture of PORTO QUINTA DO ESTANHO WIT 75CL

  PORTO QUINTA DO ESTANHO WIT 75CL

  Wit & zoetig Plezierige witte port met fris citrusfruit in de neus. Elegante zoete smaak met veel citrustonen
  €8.14
  Picture of PORTO QUINTA DO ESTANHO 20 Y. 75CL

  PORTO QUINTA DO ESTANHO 20 Y. 75CL

  Zoet en krachtige 20 jaar oude iets stroperige portwijn met een donkerrode kleur. Explosieve geur van cacao, pruimen, bramen, vijgen en drop. Harmonieuze smaak met finesse en omvang in een eerste klasse structuur. Zeer lange afdronk met kruidige indrukken van peper en kaneel.
  €40.48
  Picture of PORTO QUINTA DO ESTANHO ROOD 75CL

  PORTO QUINTA DO ESTANHO ROOD 75CL

  Rood en zoetig Aroma’s van bessen en kersen. Deze zoetzachte rode port is erg toegankelijk, met geuren van gedroogd fruit.
  €8.14