De Chimay Blauw is ontegensprekelijk een feilloze weergave van de onverwoestbare combinatie tussen uitbundige fruitige aroma’s en weldadige chocolade. De ideale serveertemperatuur is tussen 10 en 12°.
De Chimay Blauw is ontegensprekelijk een feilloze weergave van de onverwoestbare combinatie tussen uitbundige fruitige aroma’s en weldadige chocolade. De ideale serveertemperatuur is tussen 10 en 12°C.
Chimay Goud heeft zoals de naam het al laat vermoeden een intense en uitnodigende goudgele kleur onder een robuuste crèmekleurige schuimkraag. Het aroma bestaat uit een waaier aan frisse kruidige en florale toetsen met een hoofdrol voor citrus en vurige kruidnagel. De ideale serveertemperatuur is tussen 6 en 8°C.
Chimay Goud heeft zoals de naam het al laat vermoeden een intense en uitnodigende goudgele kleur onder een robuuste crèmekleurige schuimkraag. Het aroma bestaat uit een waaier aan frisse kruidige en florale toetsen met een hoofdrol voor citrus en vurige kruidnagel. De ideale serveertemperatuur is tussen 6 en 8°C.
De Magnum Chimay Cinq Cents bevat Tripel Chimay, een goudkleurig bier dat een zachte, licht bittere smaak combineert met een zeldzaam evenwicht. Deze Magnum heeft een aanzienlijk groter volume dan de Tripel Chimay in een fles van 150 cl. Dit grotere volume heeft invloed op de smaakontwikkeling van het bier in de fles en levert een rondere, zachtere smaak op. Ook heeft deze verzamelfles een unieke versiering die het historisch wapenschild uit de jaren ’70 goed laat uitkomen.
De Magnum Chimay Grande Réserve bevat de Blauwe Chimay, een donker Trappistenbier met een sterk aroma en een complex smaakpalet dat zich met de jaren verder ontwikkelt. Als U denkt dat een Magnum alleen maar een Blauwe Chimay in een fles van 150 cl is, dan vergeet U de hoofdzaak. Want een groter volume bier heeft een sterke invloed op de smaakevolutie tijdens de tweede gisting in de fles en maakt het bier ronder en zachter. De Magnum Chimay Grande Réserve, met vermelding van jaartal net als de kleine broertjes van 33 cl en 75 cl, kan jarenlang bewaard worden op een donkere plaats.
De Chimay Rood is de oudste onder de Chimay bieren. Met een subliem samenspel van genereuze fruitige smaken en de toffeesmaak van zoete karamel is er voor elke proever wat wils. De ideale serveertemperatuur is tussen 10 en 12°C.
De Chimay Rood is de oudste onder de Chimay bieren. Met een subliem samenspel van genereuze fruitige smaken en de toffeesmaak van zoete karamel is er voor elke proever wat wils. De ideale serveertemperatuur is tussen 10 en 12°C.
De Chimay Tripel heeft een goudgele kleur en koppelt zachtheid aan bitterheid in een zeldzaam evenwicht. De uitgesproken fruitigheid wordt namelijk perfect aangevuld door florale impressies en elegante nuances van kruidigheid die te danken zijn aan de karaktervolle gist. De ideale serveertemperatuur is tussen 6 en 8°C.
De Chimay Tripel heeft een goudgele kleur en koppelt zachtheid aan bitterheid in een zeldzaam evenwicht. De uitgesproken fruitigheid wordt namelijk perfect aangevuld door florale impressies en elegante nuances van kruidigheid die te danken zijn aan de karaktervolle gist. De ideale serveertemperatuur is tussen 6 en 8°C.